/ Träning /

IT'S BEEN A WHILE.

Ja, det var verkligen ett tag sedan jag tränade. Förra sommaren eller var nog till och med i april/maj. Helt skandal! Trots det ser jag ut att ändå vara i ganska "ok" form. Vet inte vad som hände förra året men jag tappade motivationen totalt och mitt jobb tog över allt... typ. Jag har alltid varit aktiv (både dansat och spelat fotboll) så känns konstigt att inte ha tränat på länge. Men min motivation börjar verkligen komma tillbaka nu. Äntligen! Och är jättepeppad på att börja gymma igen (kan inte ens fatta att för något år sedan hatade jag gym, ville bara spela fotboll haha). Förra året hade jag gymkort på Friskis och körde på som fan, dock gillade jag inte riktigt stället. Så JÄVLA mycket folk. Helt sjukt.
 
Näe, nu vill jag ha någon annanstans. Så om det är någon som bor i Gävle och kan tipsa om något bra gym här i stan så vore det ju underbart! Så kan jag äntligen sätta igång. Har ju ett ganska fysiskt jobb med mycket lyft och min rygg och mina axlar börjar verkligen ta stryk (är ju så lång så ingenting är anpassat till mig på jobbet heller haha). Så behöver verkligen tillbaka min styrka jag hade förr.
 
Är det någon av er där ute som tränar mycket? Fastnat för något speciellt? Tell me. Ha en fin torsdag! Puss
 
// Yes, it's been a while since I was at the gym. Last spring, I think!! Omg... But my shape is still "ok" but nothing like it used to be. I don't know what happend last year but I lost my motivation and all I did was working all the time. I miss the gym and finally I feel so motivated to start again!! Kiss //
breakfast / gym / gävle / workout
#1 / / Lena:

Snygga snygga du!! Alltid mkt folk på Friskis... Finns 24seven hos er? TESTA! Där är ju jag, älskar det! Puss

Svar: Yes, det finns här. Finns typ 40 olika gym i den här staden... Tack för tipset, snyggis! Puss
Angelica Ström

#2 / / tttttm:

Har läst din blogg ett tag men aldrig uppfattat att du bor i gävle!
Jag bor också här och gymmar på friskis. Är där nästan varje morgon nån gång mellan 08-14 och det är aldrig mycket folk. Ofta händer det att det bara är en handfull människor då :)
jag rekommenderar friskis! efter 17 är det dock endel folk men det är nog generellt för alla gym :)

Svar: Jaha ja! Tyvärr blir det svårt att gymma på morgonen om man jobbar 7-16 :/ eftersom de inte öppnar innan 7 heller :/ men jobbar ganska mycket kväll också och då funkar det ju. :) men tycker att Friskis har så dåliga öppettider :/ stänger typ 19:00 på lördagar eller nåt?
Angelica Ström