/ Allmänt /

Beautiful ones


Jag fick feber igår kväll och har väl haft det hela dagen idag också. Men jag har ändå suttit ute på altanen och försökt att få någon sorts brunfärg på kroppen, eller i alla fall ansiktet. Det går inte särskilt bra när man sitter bredvid min mor för hon är kolsvart innan sommaren ens har börjat. Jag ser ut som en blekfis jämsides med henne - alltid!

I vilket fall som helst blir jag otroligt rastlös av att bara sitta/ligga i solen och steka. Så då kom jag på den geniala idén att jag kunde läsa en bok. Jag tänkte först att jag inte hade någon, men så såg jag "Elsas mode". Ja, jag fick den i julklapp, men jag hade absolut inte önskat mig den eftersom jag ville spy på allt som innebar fashion då. Och då menar jag verkligen spy! Men nu kände jag mig lite taggad på att läsa den då jag ändå tycker att mode har blivit roligare igen (Lina, det är nog tack vare dig!). Ungefär 90 sidor hann jag med. Den är faktiskt rolig och jag blir ännu mera taggad på mode när jag läser den. Jag hade inte så höga förväntningar innan för det kändes ändå inte som en dunderbra bok, men det är verkligen bra eller hittills i alla fall. Så alla fashiongirls som inte har läst den - GÖR DET!

Nu ska jag kika på film, kanske äta lite ost & kex. Och kanske dricka lite äppelvin för att det är så gott. Eller så går jag och lägger mig, kanske lika bra det. Puss
#1 / / julia:

fantastisk bild!

#2 / / kristin:

har också läst boken, fast jag väntade ett tag att läsa den, trodde faktiskt den inte skulle vara så bra - men jag hade fel, hur bra som helst jU!

#3 / / Clara:

beautiful!!

#4 / / Emelie:

vacker..

#5 / / Denise - Fotograf Spegelkras:

Sjukt fin bild! Hittade en länk till din flickr och blev helt kär i dina bilder där, mycket bra :)

#6 / / Stella:

VACKER!

#7 / / agnes:

helt underbart fin hårfärg. kram