/ Allmänt /

Du vet ingenting om mig

Ja, så var man hemma från P&L. Nu ska ni få höra hur min vistelse var:

Onsdag: Tog tåget och kom dit runt fyra någon gång men allting blev inte uppslaget och klart förrän sju-åttatiden. Ja, för det första hade jag 100 lösa grejer (nä jag hade inte packat så smart, typ panikpackning som vanligt) så jag visste inte alls hur jag skulle bära. Gick tre meter och sedan var jag tvungen att byta sida på grejerna o.s.v. Sedan var det världens jäkla kö till armbandsutlämningen och sedan in på camping, och inte nog med det: DET VAR TÄLTKÖ OCKSÅ! Alltså jag ville seriöst dö! Och dessutom fick vi världens sämsta tältplats, alla gick på vårt tält - hela tiden! Men efter att allt var uppe var det bara att öppna den VARMA vinboxen och dra igång. Herregud vad det var lätt gjort, efter några klunkar var jag fan igång. Tre meter från vårt tält var det feta Eskilstuna-campet som vi började att hänga med. Trevliga och sköna människor! Och förjävligt roliga!

Eftersom det inte var direkt några band som lirade var det bara supa som gällde, dock kändes det som om jag drack tre glas vin och sedan minns jag inte ett skit ifrån den kvällen... i princip. Tydligen hade jag lämnat kameran, mitt glas, vinboxen och min solstol kvar. Helt galet var det.

Torsdag: Värsta jag varit med om! Har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv, tror jag! Men efter sömn, vatten, Resorb och lite riskakor så var det väl okej. Skulle försöka äta mat sedan men fy fan vad det tog tid att få i sig.

Vi gick och tittade på Hoffmaestro och fan hela camping gick samtidigt såg det ut som. Eftersom det var typ tre på dagen de spelade så var det så jävla varmt. Vi stod i mitten och det var väl halvdrag där. Hade ju varit mer nice att ha stått längre fram men det hade jag knappast pallat. Så det var rätt soft ändå! Tillbaka till campingen var det dags att börja dricka igen. En fet jävla uppförsbacke var det! Herregud! Men tillslut fick jag i mig en del och sedan var dags att traska för att se The Kooks. Vi kom dit precis när de började, vilket betyder att vi stod längst bak. Men knappast så att vi ville stå kvar där. Så efter ett tag var vi nästan längst fram. Det var grymt! Det var därför jag ville åka till Peace, för att The Kooks skulle komma. Men blev besviken på att de inte kom ut en gång till. Luke däckad nog bakom scenen kanske, eftersom han var så jävla full. Han tappade bort texten till och med. Haha! Men det var skoj som fan.

Tillbaka till campet och dricka igen. Och jag tyckte inte alls det var särskilt långt att gå emellan (det var första dagen, därför). Så satt och drack och hade inte tänkt att gå och titta på Kent för jag kände att jag ändå har sett dem och att jag har trött lite. Tycker inte så mycket om det "nya" Kent, har väldigt svårt för albumet Röd. Men då ville helt plötsligt en massa gå och då kände jag att jag lika gärna kunde hänga på. Och det är jag fan glad att jag gjorde! Det var så jävla bra!!! Ja, det var bättre än The Kooks! Och nu har jag nog ändrat mig lite trots allt, jag gillar nog Kent ändå. Skisser från sommaren från deras nya album är helt grymt jäkla bra. De avslutade konserten med att komma ut en gång till och sjöng Mannen i den vita hatten (16 år senare). Kunde det ha blivit bättre? Knappast!

När vi var tillbaka var det bara att fortsätta att supa. Supa tills det blev morgon! Och åh, älskar att jag hade världens bästa ställe att ha ciggen på, vilket uppenbarligen 20 st andra också tyckte. I mitt hårband! Bäst!

Fredag: Sliten - ja! Tittade på Lily Allen, hon var väl sådär. Eller jag lyssnar ju inte så mycket på henne! Men hon avslutade jävligt bra - It's not fair! Tillbaka och supa och sedan tillbaka för att se The Hives eller The Hiv blev det ju efter någon minut. Asbra och Pelle är ju så stört snygg, men med världens fulaste dialekt såklart. Tillbaka för att supa lite mer och sedan hade jag tänkt titta på Miike Snow. Hahaha, inte en chans att jag pallade att gå tillbaka till festivalområdet igen så jag satt i campet och söp. Men jag satt nästan och sov och söp samtidigt så tillslut gick jag fan och la mig. Men det blev ju inte alltför mycket sömn, Stockholmarna bredvid var uppe och skrek hela natten/morgonen.

Lördag: Att gå och lägga sig i skuggan var fan det bästa vi gjorde! Woho! Herregud vad skönt det var. Liksom alla andra dagar var det uppförsbacke. Så gott med varmt vin också! Fick ju dock ligga på kylning ett tag, men de första klunkarna var lika jobbiga för det. Sedan var det dags för Mando Diao. Åh! Också bra och Gustaf är ju så förbannat jäkla snygg!! Men sedan när vi kom tillbaka var man ju så jävla trött och nykter. Fy fan alltså! Öppnade en bärs och drack en klunk... men näe, fy fan. Sedan drog vi och tittade på Jay-Z. Jag lyssnar ju inte direkt på honom, men hur många gånger har man chansen att se honom då? Och fan vad grymt det var! Hela jävla camping var fan där (kanske därför så många tält blev uppskurna då, tur att vi klarade oss). Det var väl runt 35 000 pers kanske! Det var asgrymt!!! Han avslutade med Numb/Encore, vilket jävla drag det var! Helt obeskrivligt! När vi kom tillbaka var jag så jävla trött. Och det kändes som om jag hade feber, vilket jag nästan tror jag hade (har ju det nu i alla fall) så jag somnade. Ville ju supa men det gick liksom bara inte!

Summa summarum: Har haft det asnice! Träffat väldigt trevliga och roliga människor. Och fick ingenting snott och fick se massa bra band, hade dock velat sett flera. Men som sagt, det var fan en mil att gå ju!!! Så satt ju hellre på campingen och söp. Hade varit ganska nice om man haft med sig egen bil också, kunde man åka och bada och massa sådant där. Men nu är jag astaggad på att åka till Emmabodafestivalen, där allting ligger på samma plats. Ja, campingen och festivalområdet ligger liksom inom samma område. Då kan man supa hela tiden - WOHO! Och bra band kommer ju också: Parken, Crystal Castles, Makthaverskan, Hästpojken, Johnossi, Billie the vision and the dancers, Hoffmaestro m.fl! Synd bara att det är ca 60 mil dit!! Vilket fall som helst, bilder från P&L kommer när jag har framkallat filmen. Puss