/ Allmänt /

MAIL

"Hello,

Just wanted to let you know we featured you today. :)

http://carbonmade.com/examples

It's a big honor... we don't feature that many people!

ALSO! We've upgrade you to VIP, so you can add up to 1,000 images now. :)

Cheers,
"

Jag har ett konto på Carbonmade.com, alltså min porfolio ligger där. Här är den - angelicastrom.carbonmade.com. Där kan man bara ha ett visst antal bilder upplagda såvida man inte uppgraderar sig, vilket givetvis kostar pengar. Typ 120 kronor/månaden. Men nu har jag blivit featured där och blivit VIP! Gah. Helt gratis också! Åh. Yes! Vilket är 100 gånger bättre än uppgraderingen som man kan göra. Jippi!!!!!! Och här är deras sida på Facebook: www.facebook.com/Carbonmade

Ska berätta mer om London och så vidare senare. Puss!
/ Allmänt /

Never gonna give you up
Jag lever på 80-talet för tillfället, som ni ser på rubriken. Rick Astley med Never gonna give you up. Jag har vridit upp till högsta volymen och dansar sittandes. Det kanske är bland det bästa man kan göra när det inte är någon annan i huset, vrida upp volymen till max och bli taggad på allt. Taggad på party, taggad på studenten, taggad på London, taggad på rester... eller nä. Det går inte att bli det, men det hjälper med musik. Och dessutom att jag fick veta idag att jag kommer få MVG i Foto C-kursen. WOHOOOOOOOOOO! Ja, då kan man faktiskt bli lite taggad på skolarbete. Härnäst ska jag dra på en annan 80-talslåt, Don't you want me med The Human League eller Dancing with tears in my eyes med Ultravox. Yes, taggad på 80-talet!!

P.S. Tattoon är gjord i Photoshop, så jag jag har inte gjort någon... ännu!
/ Allmänt /

Beautiful ones


Jag fick feber igår kväll och har väl haft det hela dagen idag också. Men jag har ändå suttit ute på altanen och försökt att få någon sorts brunfärg på kroppen, eller i alla fall ansiktet. Det går inte särskilt bra när man sitter bredvid min mor för hon är kolsvart innan sommaren ens har börjat. Jag ser ut som en blekfis jämsides med henne - alltid!

I vilket fall som helst blir jag otroligt rastlös av att bara sitta/ligga i solen och steka. Så då kom jag på den geniala idén att jag kunde läsa en bok. Jag tänkte först att jag inte hade någon, men så såg jag "Elsas mode". Ja, jag fick den i julklapp, men jag hade absolut inte önskat mig den eftersom jag ville spy på allt som innebar fashion då. Och då menar jag verkligen spy! Men nu kände jag mig lite taggad på att läsa den då jag ändå tycker att mode har blivit roligare igen (Lina, det är nog tack vare dig!). Ungefär 90 sidor hann jag med. Den är faktiskt rolig och jag blir ännu mera taggad på mode när jag läser den. Jag hade inte så höga förväntningar innan för det kändes ändå inte som en dunderbra bok, men det är verkligen bra eller hittills i alla fall. Så alla fashiongirls som inte har läst den - GÖR DET!

Nu ska jag kika på film, kanske äta lite ost & kex. Och kanske dricka lite äppelvin för att det är så gott. Eller så går jag och lägger mig, kanske lika bra det. Puss